Мотиви та інтерес до фізичної культури й спорту старшокласників інтернату для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування - Навроцький, Г.; Navrotskii, H. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
У статті проаналізовано рівень інтересу до фізичного виховання й спорту та особливості мотивів відвідування занять із фізичної культури учнів старших класів школи-інтернату для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. . In the article analyzed The level of interest to physical education and sports of boarding-school for children-orphans and children, deprived of paternal care is analyzed in the article. The features of attendance motivation of physical education classes are studied
Motivation and Interest in Physical Education and Sports of Senior Pupils of Boarding-School for Children-Orphans and Children, Deprived of Paternal Care
Keywords: школярі; діти-сироти; здоров’я; інтерес; мотиви; фізична культура; school children; children-orphans; health; interest; motivation; physical education