Теорія держави і права - Юхимюк, Ольга Михайлівна; Yukhymiuk, Olha M. (Волинський державний університет імені Лесі Українки, 2006)
Програма з курсу теорії держави і права покликана забезпечити глибоке засвоєння специфіки цілісних уявлень про державно-правові явища з тим, щоб використати одержані знання для поглибленого вивчення окремих галузей права та відповідних галузей законодавства.
Keywords: теорія держави і права; державно-правові явища