Вплив інформаційно-комунікаційних технологій на процеси трансформації державної влади - Терещук, В. І.; Tereshchuk, V. I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
У статті розглядаються процеси трансформації державної влади під впливом передових інформаційних і комунікаційних технологій. Дослідження засноване на чотирьох вимірах влади К. Дойча: вага влади, домен влади, діапазон влади, можливості влади.

The article deals with the processes of transformation of state power under the influence of advanced information and communication technologies. The research is based on K. Deutsch’s four dimensions of power: weight of power, domain of power, range of power, scope of power.
Influence of ICT on Transforming of State Power
Терещук В. І. - к. політ.н., доц. кафедри міжнародних відносин, інформації та бізнесу Університету економіки та права «КРОК» (Україна, м.Київ)
Keywords: державна влада; ІКТ; state power; ICTs