Оцінка повсякденної активності чоловіків із травмами сухожилків згиначів пальців кисті - Ліпська, Ольга; Lipska, Olha (Східноєвропейський національний університеті імені Лесі Українки, 2015)
У статті подано порівняльні результати проведення опитування чоловіків із травмами сухожилків згиначів пальців кисті за допомогою опитувальника MHQ на початку обстеження та після застосування комплексної програми фізичної реабілітації. Доведено достовірно кращу ефективність застосованих відновних заходів щодо оцінки загальної повсякденної активності травмованої кінцівки, порівняно з такими, що традиційно застосовуються в лікувальних закладах. The article presents comparative results of the survey of men with flexor tendons injuries of fingers with the MHQ questionnaire at the beginning of the survey and after application of a comprehensive program of physical rehabilitation. It was proved significantly better effectiveness of remedial measures for estimation of the overall daily activity ofan injured extremity compared with those which are traditionally used in hospitals.
Complex Estimation of the General Every Day Activity of an Injured Extremity of Men with Injuries of Flexor Tendons of Fingers
Keywords: травма кисті; реабілітація; повсякденна активність; wrist injury; rehabilitation; every day activity