Дослідження реалізації фоносемантичного потенціалу сегментних одиниць англійської мови в брендових назвах - Растєгаєва, Д. Г.; Rastiegaieva, D. G. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті зроблено спробу дослідити певні напрями семіотико-лінгвістичного дослідження рекламного іискурсу та показано, як реалізується фоносемантичний потенціал сегментних одиниць англійської мови в срендових назвах напоїв, їжі, сучасних інноваційних технологій, одягу. The article presents an attempt to indicate various semiolinguistic researches of advertising discourse and illustrates phonosemantic potential of English segmantal units realisation in brand names of food, beverages, clothes, new informational innovative codes.
Research of Phonosemantic Potential of the English Segmental Units in Brand Names
Keywords: дискурс; discourse; фоносемантика; phonosemantics; звукосимволізм sound symbolism