Фінанси - Івашко, Олена Анатоліївна; Ткачук, Наталія Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У методичних рекомендаціях подано перелік питань для підготовки до практичних занять та самостійної роботи з освітньої компоненти «Фінанси» для здобувачів освіти різних спеціальностей. Методичні рекомендації розроблені відповідно до вимог стандартів вищої освіти з підготовки фахівців із метою надання допомоги у вивченні освітнього компонента та формування у здобувачів освіти системи знань, необхідних для розуміння механізмів функціонування фінансової системи держави в умовах глобалізації. Рекомендовано для студентів факультету економіки та управління денної та заочної форм навчання.
Keywords: фінанси; бюджет; 336.24