Аналіз розвитку ідей мислителів-педагогів щодо морально-етичних цінностей особистості. - Іщук, Н. М.; Ishchuk, N. N. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
У статі подано ретроспективний аналіз розвитку поглядів мислителів-педагогів щодо розуміння морально-етичних цінностей особистості. The article is focused on the retro – view analysis of the thinker – teachers’ ideas development as to moral-ethical values of personality.
The Thinker – Teachers’ Ideas Development Analysis as to Moral-Ethical Values of Personality.
Keywords: мораль; моральність; морально-етичні цінності; особистість; morality; moral-ethical values; personality