Суспільно-географічна картографія - Пугач, Сергій Олександрович; Король, Павло Пилипович; Міщенко, Олена Віталіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У методичних рекомендаціях висвітлено основні методи, принципи та прийоми складання тематичних суспільно-географічних карт як за допомогою традиційних методів, так і у програмному середовищі QGIS. Видання призначене для допомоги студентам ЗВО у виконанні практичних робіт та індивідуальних завдань з курсу «Суспільно-географічна картографія».
Keywords: картографія; картографування; ГІС; QGIS; 528.912(072)