До вивчення жуків-турунів (Coleoptera, Carabidae) Волинського Полісся - Різун, В. Б.; Чумак, В. О.; Rizun, V. B.; Chumak, V. O. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2010)
Уміщено результати вивчення турунів (Coleoptera, Carabidae) Волинського Полісся. Збір матеріалу проводили ґрунтовими пастками Барбера. Загалом для регіону відмічено 151 вид турунів, із них вісім наведено вперше. Представлены результаты изучения жужелиц (Coleoptera, Carabidae) Волынского Полесья. Сбор материала проводили почвенными ловушками Барбера. Для региона отмечено 151 вид жужелиц, восемь приводятся впервые. The results of the study of ground beetles (Coleoptera, Carabidae) Volyns’ke Polissja are presented. The collection of material performed by soil Barber’s traps. The region observed 151 species of ground beetles, 8 species among them are firstly founded for the region.
К изучению жуков-жужелиц (Coleoptera, Carabidae) Волынского Полесья
To Study of Ground Beetles (Coleoptera, Carabidae) Volyn Polissja
Роботу виконано в лабораторії ентомології ДПМ НАН України
Keywords: туруни; видовий склад; Волинське Полісся; жужелицы; видовой состав; Волынское Полесье; ground beetles,; species structure; Volyn Polissja