Тестові завдання з французької мови - Гунчик, Ірина Олексіївна; Михальчук, Світлана Олександрівна (My University, 2021)
Тестові завдання призначені для студентів факультету іноземних мов, які вивчають французьку мову як третю іноземну. Тести з французької мови включають 225 завдань на основі автентичних текстів та діалогів останніх років, які відображають сучасний стан французької мови і сприяють формуванню знань про культуру Франції. Тестові завдання рекомендовані студентам, слухачам курсів – усім хто бажає вивчати французьку мову самостійно чи з викладачем або вдосконалити свій рівень володіння мовою.
Keywords: Французька мова; 11.133.1(073)