Типологічні аспекти позитивно-емотивних іменників сучасної англійської мови - Калиновська, Ірина Миколаївна; Процик, М. М.; Kalynovska, Iryna M.; Protsyk, M. M. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
Класифікація емоцій вимагає врахування багатьох факторів, адже емоція – це складний феномен, який включає у себе нейрофізіологічний, експресивний та чуттєвий компоненти. У статті йдеться про типологічні аспекти іменників на позначення позитивних емоцій у сучасній англійській мові. Classifying emotions demands taking into account many factors, because emotion is a complicated phenomenon containing neurophysiological, expressive and sensual components. The article deals with typological aspects of nouns denoting positive emotions in Modern English.
Typological Aspects of Nouns Denoting Positive Emotions in Modern English
Keywords: емоція; класифікація; типологічний аспект; позитивно-емотивний іменник; emotion; classification; typological aspect; noun denoting positive emotion