Застосування інноваційних методів дослідження у підприємництві, торгівлі та біржовій діяльності - Павлова, Олена Миколаївна; Павлов, Костянтин Володимирович; Самойленко, Богдан Віталійович; Шабала, Олександр Петрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2026)
Методичні рекомендації до практичних занять та виконання самостійної роботи з освітнього компонента «Застосування інноваційних методів дослідження у підприємництві, торгівлі та біржовій діяльності» для здобувачів третього (доктора філософії) освітньо-наукового рівня за спеціальністю D7 Торгівля, освітньо-наукової програми Підприємництво, торгівля та біржова діяльність денної форми навчання містять основні вимоги до виконання практичних завдань та самостійної роботи. Рекомендовано здобувачам третього (доктора філософії) освітньо-наукового рівня денної форми навчання за спеціальністю D7 Торгівля
Keywords: 330.342.146:330.16(07)