Теорія і практика туризму - Міщенко, Олена Віталіївна; Mishchenko, Olena V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Програма навчальної дисципліни „Теорія і практика туризму”, складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістр галузі знань 0401 Природничі науки, спеціальності “Географія”. Предметом вивчення навчальної дисципліни є законодавчі акти та нормативні документи, які регулюють туристську діяльність в Україні та за кордоном, а також технологічні процеси пов‟язані зі створенням, просуванням та реалізацією туристських продуктів.
Keywords: туристичний продукт; туристичне підприємство; туристичний потік; типологія готелів; туристичний ваучер; міжнародний туристичний ваучер; туристична послуга; туристична діяльність; туроперейтинг