Методика викладання психології у закладах вищої освіти - Іванашко, Оксана Євгенівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Метою викладання освітнього компонента «Методика викладання психології у закладах вищої освіти» є надання здобувачів освіти систематизованих знань з методики викладання психології у ЗВО та формуванні навичок проведення основних видів навчальних занять.
Keywords: методика викладання; психологія