Стиль, напрямок і метод: до питання розмежування та правомірності застосування понять у музикознавстві - Коменда, Ольга Іванівна; Komenda, Olha I. (Луцький інститут розвитку людини, 2009)
Автор робить спробу виявити семантичне навантаження понять стиль, напрямок та метод, а також оцінити рівень їх працездатності у музикознавстві. The author does attempt to find out semantic filling of concepts style, direction and method, and also to estimate a level of their serviceability in musicology.
Style, direction and method: to a question on differentiation and legitimacy of use of concepts in musicology
Keywords: стиль; напрямок; метод; style; direction; method