Луїза Костянтинівна Оляндер - Сидорук, Інна Петрівна (Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2012)
У біобібліографічному покажчику висвітлено життєвий і творчий шлях професора, доктора філологічних наук, завідувача кафедри слов’янської філології Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки – Луїзи Костянтинівни Оляндер. Уміщено бібліографію праць науковця, що охоплюють період від 1966 до 2012 рр., а також біографічний нарис та спогади колег. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами. Для наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів.
Keywords: Оляндер Л.К.; Olyander L.K.; бібліографічні видання; bibliography; 91.9:83.3(4УКР)д; 016:82(092)