Виникнення сферичної геометрії - Кравчук, Ольга Мусіївна; Kravchuk, O. M. (My University, 2013)
В лекціях розглянуто предмет та виникнення сферчної геометрії. The subject and emergence of spherical geometry are discussed in this lectures.
The emergence of spherical geometry
Кравчук Ольга Мусіївна - кандидат педагогічних наук, доцент кафедри геометрії і алгебри Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: сферична геометрія; spherical geometry