Сучасні інформаційні технології в маркетингу та міжнародній логістиці - Милько, Інна Петрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Методичні вказівки до самостійної роботи здобувачів містять програму освітнього компонента, основні терміни та поняття, питання для обговорення, питання для самоконтролю, навчальні завдання для самостійної роботи, тестові завдання для самостійної роботи, перелік питань на екзамен, теми рефератів, список рекомендованої літератури. Рекомендовано здобувачам другого (магістерського) рівня спеціальності Маркетинг, ОПП Маркетинг та міжнародна логістика.
Вступ
Програма освітнього компонента
Завдання для самостійної роботи
Змістовий модуль 1. Теоретичні аспекти сучасних інформаційних технологій в маркетингу і міжнародній логістиці
Keywords: 339.138+005.932]:004.9(072)