Particulars of Schoolchildren Vertical Body Stability with Special Needs in Physical Education - Storozhik, Anna; Jurchenko, Oleksandr; Сторожик, Ганна; Юрченко, Олександр (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2012)
The article presents data on the vertical stability of the body of children with hearing loss compared to the relatively healthy children of the same age. The study found that the lack of scientific support and the development of experimental technology to correct the vertical stability of the body of hearing students. У статті наведено дані щодо показників вертикальної стійкості тіла дітей із порушенням слуху, порівняно з відносно здоровими представниками того ж віку. У процесі дослідження виявлено, що потрібне наукове обґрунтування й розробка експериментальної технології для корекції вертикальної стійкості тіла слабочуючих молодших школярів.
Особливості вертикальної стійкості тіла школярів з особ- ливими потребами в процесі фізичного виховання
Keywords: vertical stability; schoolchildren; вертикальна стійкість; школярі