Динаміка розвитку аматорського хорового виконавства Волині в другій половині ХХ ст. - Кучерук, Надія Петрівна; Кучерук, Володимир Феофілович; Kucheruk, Nadiya P.; Kucheruk, Volodymyr F. (Східноєвропейський національний університ імені Лесі Українки; Національна музична академія України імені П. Чайковського, 2009)
У статті охарактеризовано аматорське хорове виконавство як один із аспектів музичного життя Волині другої половини ХХ ст. та концертну діяльність і репертуар окремих хорових колективів. The article deals with the amateur choral performance as one of the aspects of the musical life in the Volyn region in the second part of the ХХ th century , concert activity and repertoire of some choral groups.
The dynamics of the development of amateur choral performance in the Volyn region
Keywords: аматорство; amateur; хорове виконавство; choral performance; репертуар; repertoire