Мікроекономічний аналіз ринку природних ресурсів: методичні рекомендації до самостійної роботи - Сур'як, Алла Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні рекомендації призначені для допомоги здобувачам освіти в опрацюванні питань, виненсених на самостійне опрацювання з вивчення і засвоєння науковотехнічних основ, методологічних та організаційних положень мікроекономічного аналізу ринку природних ресурсів. Рекомендовано студентам 1 курсу галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», освітньої – професійної програми «Економіка довкілля та природних ресурсів» магістерського рівня підготовки
Keywords: мікроекономічний аналіз ринку природних ресурсів; методичні вказівки до самостійної роботи; 330.101