Управлінські посади найвищого рівня в університетах світу: порівняльний аналіз - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2016)
Порівняно управлінські посади найвищого рівня в українському, російському, білоруському, польському, канадському й американському університетах.
Keywords: університет; найвищий рівень управління; посади; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки; Московський державний університет імені М. В. Ломоносова; Білоруський державний університет; Варшавський університет; Альбертський університет; Гарвардський університет