Екологізація сільського господарства Волинської області в контексті сталого розвитку регіону - Бояр, Андрій Олексійович; Boiar, Andrii O. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2002)
В умовах переходу нашої держави на засади сталого розвитку особливої уваги заслуговують регіонально-галузеві проблеми трансформації та комплексно-пропорційного розвитку господарства. Однією з таких проблем є необхідність активізації еколого-економічних перетворень в аграрному секторі з урахуванням специфіки регіонального сільськогосподарського природокористування.
Keywords: екологізація; сільське господарство; охорона довкілля; природоохоронна діяльність; Волинська область; сталий розвиток