Суспільні фінанси в умовах демократії : методичні вказівки для практичних занять аспірантів - Карлін, Микола Іванович; Karlin, Mykola I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Методичні вказівки для практичних занять аспірантів денної форми навчання спеціальності 072 – «Фінанси, банківська та страхова справа». Методичні вказівка розроблені відповідно до вимог стандартів вищої освіти з підготовки фахівців із метою надання допомоги у вивченні курсу та формування у студентів системи знань, необхідних для розуміння механізмів функціонування суспільних фінансів як невіддільної складової фінансової системи країни; їх структури; основних тенденцій та перспектив розвитку в умовах демократизації українського суспільства.
Keywords: Суспільні фінанси; фінансова система України; демократія