Оптимізація виробничої програми за критерієм витрат бізнес-процесів - Ющишина, Лариса Олексіївна; Yushhishina, L. O. (Національний університет водного господарства та природокористування, 2013)
У статті досліджено теоретичні положення процесно-орієнтованого підходу до управління витратами сільськогосподарських підприємств. Розроблено модель оптимізації витрат бізнес-процесів у сільськогосподарських підприємствах. The article deals with the theoretical situation of process-oriented approach to cost management of agricultural enterprises. The model of costs optimization of business processes in agricultural enterprises was developed.
The optimization of production program by costs business progresses
Keywords: управління; витрати; бізнес-процеси; рослинництво; сільськогосподарські підприємства; management; costs; farm