Зміст консультативної діяльність шкільного соціального педагога: аналітичний огляд наукових джерел - Гапончук, Олена; Haponchuk, Оlena (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
У статті виокремлено та проаналізовано основні напрями дослідження консультативної діяльності соціального педагога ЗОШ: загальні засади соціально-педагогічного консультування в школі; зміст і тематику консультування в діяльності шкільного соціального педагога; основні проблеми консультативної діяльності соціального педагога ЗОШ.В статье выделены и проанализированы основные направления исследования консультативной деятельности социального педагога общеобразовательной школы: общие основы социально-педагогического консультирования в школе; содержание и тематика консультирования в деятельности школьного социального педагога; основные проблемы консультативной деятельности социального педагога общеобразовательной школы.In the article the main directions of research counseling activities of the social teacher of secondary school are identified and analyzed: 1) general bases of the social-pedagogical counseling at school; 2) the content and themes of counseling in activity of school social teacher; 3) basic problems of counseling activity of social teacher of secondary school.
The Content Advisory Activities of the School of Social Pedagogy: an Analytical Review of Scientific Sources
Keywords: соціальний педагог, соціально-педагогічне консультування, шкільне консультування, консультативна діяльність соціального педагога ЗОШ.; социальный педагог, социально-педагогическое консультирование, школьное консультирование, консультативная деятельность социального педагога общеобразовательной школы.; social teacher, social-pedagogical counseling, school counseling, counseling activity of social teacher of secondary school.