У координатах долі та творчості Івана Коровицького - Сташенко, Надія; Stashenko, Nadiya (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
У статті за раритетними документами, матеріалами проаналізовано життє- вий і творчий шлях учня І. Огієнка – ученого, письменника, літературного критика, бібліографа, представника української діаспори родом із волинського краю – Івана Коровицького.The research, based on rare documents and materials, carried out in the article is dedicated to life and creativity of I. Ohienko’s student – Ivan Korovytskyy, scientist, writer, literary critic, bibliographer, representative of Ukrainian diaspora, who was born in Volyn region.
Within Coordinates of Ivan Korovytsky’s Life and Creativity
Keywords: Волинь; поетична збірка «Віще зілля»; «Енциклопедія українознавства»; Volyn; collection of poems “Vishche zillya”; The Encyclopedia of Ukraine