Методичні вказівки до проходження переддипломної практики для студентів напряму підготовки 6.030601 "Менеджмент" - Черчик, Лариса Миколаївна; Cherchyk, Larysa M. (My University, 2013)
Методичні вказівки до проходження переддипломної практики для студентів напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент»
Keywords: практика; менеджмент