Соціальне партнерство на ринку праці України - Павлов, Володимир Іванович; Колосок, Андрій Мирославович (Національний університет водного господарства та природокористування, 2009)
У монографії розглянуто теоретично-методологічні аспекти формування соціального партнерства. Розкриті особливості функціонування національної системи та тенденції розвитку соціальногопартнерства в країнах світу. Визначено основні напрями вдосконалення соціального партнерства на регіональному рівні. Видання розраховано на наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів вищих навчальних закладів, керівників та спеціалістів органів державного та регіонального управління, місцевого самоврядування, підприємницькі структури, а також широке, коло читачів.
Keywords: соціальне партнерство; 331.5(477)