Формування мотивації до занять спортивною діяльністю на початковому етапі підготовки - Грецький, Олег; Мицкан, Богдан; Gretzky, Oleg; Mytskan, Bogdan (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2013)
У статті проаналізовано результати анкетування стосовно участі різних суб’єктів (батьків, тренерів, учителів фізичної культури, спортсменів) у формуванні мотивації до занять спортом. Визначено основні засоби й методичні підходи щодо формування мотивації до спортивної діяльності на початковому етапі підготовки, а також виокремлено основні критерії методики формування мотивації до занять спортом. In the article the results of questionnaire of relation to participating of different subjects (parents, trainers, teachers of physical culture, sportsmen) in forming of motivation to going in for sports are analyzed. The fixed assets and methodical approaches in relation to forming of motivation to sporting activity on the initial stage of preparationare determined, and also the basic criteria of methods of forming of motivation to going in for sports are distinguished.
Formation of Motivation to Sports at an Early Stage of Preparation
Keywords: мотивація; спортивна діяльність; початковий етап підготовки; motivation; sports activities; the initial stage of preparation