Організаційні аспекти обліку продукції сільськогосподарського виробництва - Пономаренко, О.; Мац, Т.; Сухомлин, О. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено організаційні аспекти обліку продукції сільськогосподарського виробництва
Keywords: сільськогосподарське виробництво; обліку продукції