Сутність та окремі аспекти щодо характеристики інноваційної діяльності підприємства - Шматковська, Тетяна Олександрівна; Shmatkovska, Tetiana О.; Наумчук, Анастасія В.; Naumchuk, Anastasiia V. (Національний університет "Львівська політехніка", 2015)
Описано сутність та окремі аспекти щодо характеристики інноваційної діяльності підприємства
Keywords: інноваційна діяльність; інноваційна модель розвитку; інновації; інноваційна економіка; трансферт технологій; інноваційний фактор розвитку; innovation; innovative development model; innovations; innovative economy; technology transfer; factor of innovation