Чинники та умови професійного самовдосконалення майбутнього вчителя початкових класів - Ольхова, Наталія; Olkhova, N.V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
У статті проаналізовано стан вивчення проблеми професійного самовдосконалення майбутнього педагога. Акцентована увага на змістовній сутності поняття відносно вчителя початкових класів. Окреслено чинники та умови успішного професійного самовдосконалення майбутнього педагога в умовах освітнього середовища ВНЗ. Підкреслено, що професійне самовдосконалення значуще на різних етапах професійної діяльності педагога.In this article analyzes the state of the problem of professional self-improvement of future teacher. The attention is focused on content essence of the concept is relatively to primary school teacher. Have been discussed factors and conditions of successful professional improvement of future teachers in the conditions of the educational environment at the university. Have been emphasized that professional self-improvement is significant at different stages of professional teacher.
Factors and conditions of future primary school teacher.
Keywords: майбутній учитель початкових класів; future primary school teacher; інтеграція знань; професійне самовдосконалення; освітнє середовище університету; професійні дисципліни; integration of knowledge; professional self-improvement; educational environment at the university; professional disciplines