Повоєнні ідеологічні кампанії в Україні (друга половина 40-х – початок 50-х рр. ХХ ст.): джерельна база - Сірук, Наталія; Siruk, N. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
На основі широкого кола джерел, архівних документів і матеріалів, критичного осмислення доробку попередників – вітчизняних та зарубіжних учених − у статті − цілісно і комплексно проаналізовано джерельну базу політико-ідеологічних кампаній в Україні в другій половині 40-х – на початку 50-х рр. ХХ ст. On the basis of wide circle of sources, archived documents and materials, critical comprehension of work of predecessors – domestic and foreign scientists, in the article the integral and complex analysis of a spring base is given politiko-ideological campaigns in Ukraine of the second half of 40th – beginning of 50th of ХХ item.
Post-War Ideological Campaigns Are in Ukraine (the Second Half of 40th is Beginning of 50th of ХХ Item): Spring Base
Keywords: ідеологія; культура; інтелігенція; постанова; джерельна база; ideology; culture; intelligentsia; decision; spring base