Системи обробки економічної інформації : робоча програма вибіркової навчальної дисципліни (ОКР «бакалавр», напрям «менеджмент», зфн) - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є економічна інформація. Робоча програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Характеристика автоматизованої обробки інформації. 2. Системи обробки банківської інформації. 3. Системи обробки економічної інформації в установах різного типу.
Робоча програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки бакалавра галузі знань 0306 «Менеджмент і аміністрування» напряму 6.030601 «Менеджмент», зфн
Keywords: системи обробки; systems of treatment; економічна інформація; economic information