Формування творчих здібностей дітей старшого дошкільного віку засобами сюжетної аплікації - Журавель, Марія Петрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У кваліфікаційній роботі на теоретичному та емпіричному рівнях досліджено проблему формування творчих здібностей дітей старшого дошкільного віку засобами сюжетної аплікації. Робота складається зі вступу, двох розділів, висновків і списку використаних джерел. У першому розділі визначено педагогічні умови та шляхи формування творчих здібностей у дітей старшого дошкільного віку. Представлено сюжетну аплікацію як потужний засіб для формування творчих здібностей визначеного віку дітей. Другий розділ присвячено опису експериментальної перевірки впливу сюжетної аплікації на формування творчих здібностей дітей старшого дошкільного віку. У висновках доведено правильність висунутої гіпотези
Keywords: творчі здібності; аплікація