PR у системі масових комунікацій - Теребус, Оксана Леонідівна; Terebus, Oksana L. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
У статті йдеться про різноманітні засоби мас-медіа для формування громадської думки. Серед усіх засобів PR виділяють засоби масової інформації.В статье рассматриваются разные средства масс-медиа для формирования общественного мнения. Среди всех средств PR выделяют средства массовой информации.PR in Mass media. The article is about the different mass media for the forming public opinion. PR stand out from all mass media.
PR в системе массовых коммуникаций
PR in Mass media
Keywords: PR; засоби масової інформації; PR-кампанії; средства массовой информации; PR-кампании; mass media; PR-companies