Рухова активність та формування здорового способу життя для осіб з особливими потребами в процесі адаптивного фізичного виховання - Фурман, Юрій; Furman, Yuriy (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2012)
Розглянуто аналіз спеціальної науково-методичної літератури та досвіду попередньої практики провідних фахівців у галузі адаптивного фізичного виховання щодо адекватності рухової активності та формування здорового способу життя осіб з особливими потребами. Висвітлено дані авторів про впровадження різних технологій, методик і програм для покращення рухової активності та подальшого формування здорового способу життя в осіб із різними відхиленнями в стані здоров’я. We have studied the analysis of special scientific and methodological literature and best specialists previous practices in the domain of adaptive physical education that concerns adequacy of motor activity and formation of healthy lifestyle of people with special needs. It was also highlighted the data of authors about implementation of different technologies, methodologies and programs for improvement of motor activity and further formation of healthy lifestyle of people with disorders in health condition.
Motor Activity and Formation of Healthy Lifestyle for People with Special Needs in the Process of Adaptive Physical Education
Keywords: рухова активність; діти з особливими потребами; motor activity; children with special needs