Концептуальні основи управління ландшафтним потенціалом природоохоронних територій - Караїм, Ольга Анатоліївна; Караим, Ольга Анатольевна; Karaim, Olha A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
У статті розглянуто ключові аспекти концепції управління ландшафтним потенціалом природоохоронних територій. В статье рассматриваются ключевые аспекты концепции управления ландшафтным потенциалом природоохранных территорий. The article deals with key aspects of the landscape management capacity of protected areas concept.
Концептуальные основы управления ландшафтным потенциалом природоохранных территорий
Concepts of Protected Areas Landscape Potential Management
Keywords: ландшафтний потенціал; природоохоронні території; управління; організаційно-еконо-мічний механізм; ландшафтный потенциал; природоохранные территории; управление; landscape potential; protected areas,; management; organizational and economic mechanism; организационно-экономический механизм