Економічний потенціал регіону - Потапова, Алла Геннадіївна (My University, 2021)
Посібник містить практичні завдання, тестування поточного і підсумкового рівня знань студентів, завдання та методичні рекомендації до виконання індивідуального навчально-дослідного завдання, питання для підготовки до іспиту, список літератури. Рекомендовано студентам першого бакалаврського рівня вищої освіти, галузі знань 10 Природничі науки, спеціальності 106 Географія, освітньо-професійної програми Географія.
Keywords: еконмічний потенціал; трудовий потенціал; виробничий потенціал; природно-ресурсний потенціал; фінансовий потенціал; науковий поренціал; регіон; 911.3:332.1(477)(072)