Соціальна допомога сім’ям з дітьми - Шапка, Ілона Сергіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Бакалаврська робота складається зі вступу, двох розділів, висновків, додатків. У вступі ми обґрунтували актуальність обраної теми, визначили мету, завдання, об’єкт, предмет, методи дослідження, описали наукову новизну, практичне значення отриманих результатів, зазначили відомості щодо апробації результатів і публікації. У першому розділі бакалаврської роботи «Теоретичні основи надання соціальної допомоги сім’ям з дітьми», дослідили наукові підходи та обґрунтували сутність, види, умови надання соціальної допомоги сім’ям з дітьми. У другому розділі «Практичні основи надання соціальної допомоги сім’ям з дітьми Луцької міської територіальної громади», вивчили досвід надання соціальної допомоги сім’ям з дітьми департаментом соціальної та ветеранської політики Луцької міської ради та розробили рекомендації для підвищення ефективності її надання.
Keywords: сім’я з дітьми; соціальна допомога; соціальна допомога сім’ям з дітьми