Вплив арго на мовлення молоді у Франції - Нужна, К. А.; Nuzhna, K. A. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті простежено особливості молодіжного мовлення у Франції, проаналізовано основні різновиди молодіжного мовлення, особливу увагу зосереджено на основних характеристиках формування лексики мовлення молоді. The article deals with the peculiarities of the youth language in France, the main varieties of the youth language are analyzed, the main characteristics of the lexical formation in the language of young people are discussed.
The argot influence on the youth language of France
Keywords: соціолінгвістика; sociolinguistics; молодь Франції; youth of France; французьке молодіжне арго; French youth argot