Релігійно-паломницький туризм як один із чинників регіонального розвитку економіки України - Патійчук, Віктор Олексійович; Якубович, Роман; Patiichuk, Viktor O.; Yakubovych, Roman (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Досліджено основні релігійно-паломницькі об’єкти регіонів України. Проаналізовано особливості релігійно-туристичного обслуговування в регіонах нашої держави. Визначено основні проблеми та перспективи розвитку християнського релігійно-паломницького туризму в Україні.

The main religious-pilgrimage objects of the regions of Ukraine are investigated. The features of religious and tourist services in the regions of our country are analyzed. The main problems and perspectives of the development of Christian religious-pilgrimage tourism in Ukraine are determined.
The Religious-pilgrimage Tourism as One of the Factors of Regional Economic Development of Ukraine
Keywords: релігійно-паломницький туризм; релігійно-паломницький; паломництво; паломницьке обслуговування; релігійно-паломницькі потоки; регіони України; religious-pilgrimage tourism; religious-pilgrimage; pilgrimage; pilgrimage services; religious-pilgrimage streams; regions of Ukraine