Управління операціями операціями з експорту-імпорту: програма вибіркової навчальної дисципліни - Коленда, Наталія Вікторівна; Kolenda, Natalia V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Теоретичні основи управління операціями з експорту-імпорту 2. Прикладні аспекти управління операціями з експорту-імпорту
Програма навчальної дисципліни «Управління операціями з експорту-імпорту» для студентів галузі знань 0306 «Менеджмент і адміністрування» напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент».
Keywords: управління; експорт; імпорт