Навчально-методичні рекомендації до написання й оформлення випускних кваліфікаційних робіт для магістрів спеціальностей 106 Географія ОПП Фізична географія, 103 Науки про Землю ОПП Гідрологія - Фесюк, Василь Олександрович; Павловська, Тетяна Сергіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Навчально-методичне видання призначене для надання допомоги магістрам у написанні випускної кваліфікаційної роботи й містить основні вимоги до її змісту, оформлення та організації виконання. Для студентів денної й заочної форм навчання, які здобувають освітній ступінь „магістр” за спеціальностями 106 Географія ОПП Фізична географія, 103 Науки про Землю ОПП Гідрологія.
Keywords: кваліфікаційна випускна бакалаврська робота; структурні елементи; вимоги до оформлення роботи; супровідні документи; 91:378.147.091.3(072)