Технології впровадження інклюзії в умовах дошкілля - Кузава, Ірина Борисівна; Kuzava, Iryna B. (Сумський державний педагогічний університет імені А. С. Макаренка, 2015)
Сформульовано технології реалізації інклюзії, що дозволяють осмислити реальний процес та результат інклюзивної освіти у системі дошкілля та спрогнозувати доцільні напрямки її впровадження у практику навчально-корекційної роботи загальноосвітніх дошкільних навчальних закладів, а також при розробці стратегії розвитку системи дошкільної освіти.
Technology implementation inclusion in a of preschool education
Keywords: технологія; інклюзивна освіта; корекція психофізичного розвитку; technology; inclusive education; preschool, requiring correction of psychophysical development