Основи лазерної фізики - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, Бібліотека, 2016)
Мета бібліографічного покажчика – з найбільшою повнотою подати бібліографічну інформацію з вибіркової навчальної дисципліни «Основи лазерної фізики», яка вивчається у Східноєвропейському національному університеті ім. Лесі Українки (Факультет інформаційних систем, фізики та математики) для забезпечення навчальної і науково-дослідної роботи студентів. Подано бібліографічну інформацію по лазерній фізиці. Рекомендовано книги, автореферати дисертацій, статті у продовжуваних, періодичних та неперіодичних виданнях, електронні ресурси.
Keywords: бібліографічні видання; Світлові хвилі; Виникнення лазерної генерації; Типи оптичних резонаторів; 3я1