Методи, інструменти та інновації в управлінні проєктами у сфері веб-дизайну - Бекеша, Олександра; Bekesha, Oleksandra (Луцьк : Вежа-Друк, 2023)
Для менеджера проектів у галузі веб-дизайну успішне керування може бути достатньо складною задачею. Під час процесу може виникнути ряд проблем, таких як пропущені терміни виконання завдань, неефективний розподіл ресурсів, проблеми у комунікації між членами команди та нечіткі цілі проекту.
Methods, tools and innovations in project management in the field of web design
Keywords: веб-дизайн; проект; розробка дизайну; Agile; Kanban; Scrum; метод управління проектом; 338.242.2