Декоративний живопис: методичні вказівки до лабораторних занять - Вахрамєєва, Галина Іванівна; Vakhramieieva, Halyna I. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2016)
Видання містить структуру курсу «Декоративний живопис», плани лабораторних занять, форми та методи оцінювання, що допоможе студентам краще засвоїти матеріал дисципліни. Рекомендовано студентам освітньо-кваліфікаційного рівня магістр, напряму підготовки 0202 Мистецтво, спеціальності 8.02020501 «Образотворче мистецтво»
Keywords: Декоративність кольору в живописі; Художньо-стилістичні особливості; кольорознавство