Актуальні проблеми зайнятості та безробіття населення на ринку праці Волинської області - Пасевич, Ю. В.; Pasevych, Yu. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
У статті здійснено аналіз та наведено перелік актуальних проблем зайнятості й безробіття на ринку праці Волинської області. Обґрунтовано та запропоновано напрями реалізації заходів, спрямованих на забезпечення попиту на робочу силу у Волинській області.

Provinces labour market. This article examines the implemented analysis and the list of the actual problems of employment and unemployment in the Volyn Provinces labour market. Justified and proposed directions for the implementation of measures, directions of the Security of the demand of labour force in the Volyn Province.
Actual Problems Employment and Unemployment of the Volyn Region
Keywords: ринок праці; безробіття; зайнятість; оплата праці; Волинська область; labour market; unemployment; employment; wages; Volyn region